Hoppa till sidans innehåll
Johanna och Håkan

Johanna och Håkan nya juniorledare

22 NOV 2014 09:24
Gevärssektionen kan nu presentera Johanna Fritzon och Håkan Bengtsson som nya ledare för gevärsskyttets juniorsatsning i de internationella grenarna.
  • Skapad: 22 NOV 2014 09:24

I samband med Junior-NM i Köpenhamn meddelade vår nuvarande junioransvariga Carina Jansson att hon efter flera år och många timmars arbete med läger och mästerskap önskade att lämna uppdraget.

Skifte mellan luft och krut

I samarbete mellan sektionen och sportchefen har vi därför arbetat med att ta fram nya och kompetenta ledare som sätter skytten i centrum.

Gevärssektionen är därför både stolta över att frågan blivit löst och glada att våra nya ledare tackat "ja".Vi kan därmed presentera Håkan Bengtsson som nu junioransvarig, och till sin hjälp kommer han att ha Johanna Fritzon som även är sekreterare i sektionen.

Håkan och Johanna presenterade sig för många av skyttarna i samband med senaste lägret i Sävsjö och befinner sig under helgen på SM falling target i Kinna, för att kunna prata med ännu fler skyttar.

De kommer under vintern att gå lite parallellt, för att ta över rodret inför krutsäsongen 2015.

Gullabo och Kinneved

Om Håkan skulle var okänd för någon kan vi berätta att han är gammal fältskytt med många erfarenheter i vindarna på Öland och ostkusten. I mer modern tid har han varit tongivande ledare i Gullabos framgångsrika förening på 10 och 50 meter.

Johanna har sin bakgrund i Kinneved och tävlat på elitnivå. Under gymnasietiden tillbringade hon dagarna på Skyttegym i Strömsund, men bor numera i Jönköping.. Hon har som aktiv varit allätare av skytte, med en hel del nationella starter på sitt samvete.

Gevärssektionens styrelse önskar Håkan och Johanna samt våra juniorskyttar lycka till framöver.

Skribent: Mikael Svensson
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin WEBBSHOPSAMARBETSPARTNERS

 Norma Logo www
SponsorerVÅRA SOCIALA MEDIER

FB Youtube Insta logos

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link