Hoppa till sidans innehåll

LF open dag 2

06 DEC 2014 21:27
En dag i Danmark med nytt svenskt rekord. Efter det att Michaela Arvidsson igår putsade sitt gamla rekord så var det i dag lördag dags för Marcus Madsen att putsa till det svenska rekordet för seniorer.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:08

Under lördags eftermiddagen mäktade Marcus med att skjuta hela 626,9 poäng för att ett par timmar senare briljera i finalen och vinna den med god marginal. 

Emilia Bedoire, Filipstad vann damjuniorfinalen efter fint skytte där även Johanna Jonsson, Gullabo och Johanna Arvidsson, Skillingaryd deltog.

För herrjuniorerna blev det dubbelt på pallen genom Christoffer Efraimsson, Malung som etta och endast ett par tiondelar efter honom på andra plats Joar Karlsson, Söderala. Även Mattias Pettersson Ingelstad och Andreas Christensen, Vellinge skjöt final och blev 4:a respektive 6:a
038 

Till dagens damfinal lyckades bara Michaela Arvidsson som enda svenska att kvalificera sig och hon slutade där på en fjärde plats.

 

Kort om fredagens skytte:

Svenskt rekord av Michaela Arvidsson och tre damer i final genom Sabina Fagerlund, Söraby och Emelie Fagerström. Ka2 utöver ovan nämnda Michaela 

I herrjuniorfinalen var det till största delen svenskt och Mattias Pettersson, Ingelstad som segrare före Mathias Sjöström, Vimmerby på andra plats och Christoffer Efraimsson, Malung som trea.

I klassen för Damjuniorer blev Johanna Jonsson, Gullabo tvåa och Mathilda Sjöström, Vimmerby trea.

Utöver pallplatserna så har det skjutits mängder av fina resultat och personliga rekord av de cirka 50 svenska gevärsskyttarna på plats i Eskilstrup/ Danmark.

Ett stort och glatt gäng med mycket god sammanhållning.

Skribent: Patrik Hjortskull
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin WEBBSHOPSAMARBETSPARTNERS

 Norma Logo www
SponsorerVÅRA SOCIALA MEDIER

FB Youtube Insta logos

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link