Hoppa till sidans innehåll

Target Sprint - Vill ni vara med och utveckla något nytt?

19 SEP 2019 08:00
Under 2019 fick SvSF medel från Framåtfonden för att introducera och få igång en verksamhet med Target Sprint i Sverige. Nu söker vi fler föreningar som vill satsa på Target Sprint och har som ambition att få in grenen i sin verksamhet.
  • Skapad: 19 SEP 2019 08:00

Framåtfonden finns för att få fler i rörelse samt att öka rörelseförståelsen hos alla, ung som gammal. Projektledare för detta är Johanna Klemmedsson. Nu söker vi föreningar som vill vara med och forma framtidens idrott.

Grundkonceptet är att man skjuter med luftgevär på fallmål. Man springer en runda, lägger sig/ställer sig/ sätter sig ner och skjuter sen springer man igen. Man kan köra inne och ute. Detta är bara en grund att utgå ifrån, hur vi vill forma det är upp till föreningarna. Idag är det 7 föreningar som är med i projektet men jag söker fler föreningar.

Vi söker nu fler föreningar som vill satsa på Target sprint och har som ambition att få in grenen i sin verksamhet.  Det finns inga tydliga ramar än utan det är projektledaren tillsammans med de föreningarna som är med som kommer forma projektet.ISSF:s internationella reglemente för Target Sprint finns att läsa här

Vad vinner ni på detta?

De förningar som vill vara med kommer att få forma en helt ny idrott. Man kommer kunna attrahera nya medlemmar till sin förening från en målgrupp vi kanske inte har nått tidigare.

Vill ni vara med?

Kontakta Johanna Klemmedsson så berättar hon mer

Tel: 0727178398

E-post: This is a mailto link

Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet


TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...