Hoppa till sidans innehåll

Vill du arrangera träningsläger?

26 APR 2020 16:52
Vi vill få fler att utvecklas som skyttar och sudda bort tröskeln som finns när man går från sittande till stående. Vårt mål är tre läger på tre olika platser i Sverige samma helg. Vill du vara med?
  • Uppdaterad: 26 APR 2020 16:52

Sedan fyra år tillbaka har Johanna och Andreas arrangerat ett träningsläger för ungdomar som precis ställt sig upp och vill utvecklas som gevärsskyttar. Det är ett vinnande koncept med många deltagare varje år och 2020 satsar vi ännu större. Vi vill arrangera fler läger så alla har möjlighet att åka men vår tid räcker bara till ett. Därför säker vi nu kollegor.

Johanna och Andreas har färdiga mallar, inbjudningar, scheman och material för en hel helg. Johanna kommer bli samordnare för lägren och hjälpa alla arrangörer längs vägen. Målet är att ha tre träningsläger samma helg i oktober på tre olika plaster i landet. Vi söker två personer i norr och två personer i mellan Sverige som blir huvudarrangörer. Dessa personer tar sig sedan friheten att ta hjälp av vilka de vill.

Allt grovjobb är alltså klart, de ni behöver göra är visa smådetaljer som vi hjälper till med samt avsätta helg för själva lägret.

I syd står Johanna och Andreas som arrangörer men vi söker kollegor i mellan Sverige och i norr. Bor man i syd och vill hjälpa Johanna och Andreas är man varmt välkommen att höra av sig.

Vem – du som är ledare eller tränare med en vilja att arrangera och utveckla nya skyttar

Hur – anmäl intresse så ger vi all info och material som ni behöver. Är du ensam om att vilja, skicka in anmälan så tar vi det därifrån. Kanske är det någon mer som är ensam och vill.

När – skicka in intresse under våren och sommaren, lägret kommer arrangeras i höst v 42

Kostnad – ni som arrangörsgrupp får en summa pengar för att genomföra lägret. I våra mallar ingår en budget som är baserad på den summan och en deltagaravgift.

Varför – du kommer utvecklas som ledare och tränare och du är dessutom med och skapar framtidens skyttar.

 

Låter det kul?

Hör av dig till Johanna Klemmedsson, Ungdomsrepresentant Gevärsektionen

0727178398

This is a mailto link

Skribent: Johanna Klemmedsson
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...