Hoppa till sidans innehåll

60 personer på Gevärssektionens årsmöte

08 MAR 2021 20:22
Under åren har diskuterats om tid och plats för sektionsårsmötena. Svaret fick vi i år, inte mindre än 60-talet personer deltog nämligen på måndagskvällens digitala årsmöte.
  • Uppdaterad: 08 MAR 2021 20:22

48 röstberättigade, varav sju distrikt och övriga från föreningar fanns med då årsmötet avhölls under förbundsordföranden Bo Ohlssons ledarskap och med teknisk support från SvSF:s ”doktor Zoom” alias Johan Carlson.

Verksamhetsberättelse inklusive resultatbilaga och ekonomibilaga genomgicks och godkändes. Revisorernas granskningsrapport lästes upp, varefter sektionen fick godkänt för det gångna verksamhetsåret.

De fyra motionerna kring kikarskyttet bifölls i linje med sektionens yttrande. När det gäller motionen om långhållsskyttet bifölls motionen i sin helhet, dvs inte i linje med sektionsyttrande.

Verksamhetsplan och budget för 2021 genomgicks och fastställdes.

Mikael Svensson omvaldes som ordförande på ett år.

Ledamöterna Patrik Hjortskull, Sven Johansson och Agnes Svedberg omvaldes på två år, medan Marcus Olsson nyvaldes på två år.

Ledamöterna Roger Strandh, Lolo Ramsing och Lars Lennartsson är valda till årsmötet 2022. Emma Wallerström går in på fyllnadsval ett år.

Linnea Stridh omvaldes och Fanny Storm nyvaldes såsom unga ledamöter för ett år.

Styrelsens fördelning av arbetsuppgifter och roller publiceras efter konstituerande möte, som är planerat till söndag 14/3.

Valberedningen bestående av Bert-Ove Hägglund (sammankallande), Veronica Rosendahl, Thomas Johansson och Per-Olof Söderlund omvaldes. Bert-Ove och Veronica ingår även i SvSF:s valberedning till förbundsstyrelsen.

Styrelsen och valberedningen tackar för förtroendet och nu håller vi tummarna för att vardagen via vaccin ska kunna återgå så att vi kan träffas på skjutbanor och i skjuthallar så snart som möjligt.

Skribent: Mikael Svensson
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...