Hoppa till sidans innehåll

Agnes byter uppdrag inom skyttesportförbundet

14 OKT 2021 17:42
Agnes Svedberg har rekryterats till projektledare för återstartsstödet från Riksidrottsförbundet som ska ut till föreningarna, och lämnar därmed sitt styrelseuppdrag inom gevärssektionen.
  • Uppdaterad: 14 OKT 2021 17:42

Skyttesportförbundet har fått beviljat 6 miljoner kronor från Riksidrottsförbundet som ska gå till återstart av verksamheten ute i föreningarna efter corona. Agnes kommer jobba som projektledare för återstartsstödet och finns tillgänglig att hjälpa er ute i föreningarna med att ansöka om pengarna.

Agnes kommer därmed lämna sitt uppdrag som korthållsansvarig i gevärssektionens styrelse till förmån för projektledartjänsten. Hon har tidigare bland annat genomfört projektet ”Utbildningsturnén” och har god erfarenhet av att skapa dialog och delaktighet bland föreningar. ”Jag har flertalet idéer jag ser fram emot att få köra igång med i rollen som projektledare.”

Agnes kommenterar vidare att ”Det har var varit både roligt och lärorikt att jobba i sektionens styrelse, så det är ett uppdrag jag rekommenderar till er som är nyfikna på att prova.”

Vill du veta mer om stödet och din förenings möjligheter att söka så går det bra att kontakta Agnes direkt via telefon på 0768 402 492 eller via e-post på This is a mailto link

Gevärssektionen tackar Agnes för utförda uppdrag samt engagemang i vårt styrelsearbete, samt önskar lycka till med det framtida uppdraget, som i sig är viktigt för sportens framtid och återstart.

Skribent: Mikael Svensson
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...