Hoppa till sidans innehåll

Dags för höstens omgång av Kom till Skott

06 OKT 2021 07:30
På måndag 11 oktober kör vi igång höstens omgång av Kom till skott. Ladda hem skyttesportappen så kan du och dina klubbkamrater vara med och tävla om fina priser.
  • Uppdaterad: 06 OKT 2021 09:12

Måndagen den 11 oktober startar en ny omgång av vår aktivitetstävling Kom till skott. Ett kul sätt att öka träningsmotivationen under en tidsbestämd period. Höstens omgång går av stapeln 11 okt - 7 nov men du kan redan nu anmäla dig och ditt lag i Skyttesportappen.

Kom till skott är en återkommande aktivitet i skyttesportappen med syfte att inspirera våra skyttar att öka sin träningsdos under en tidsbestämd period på fyra veckor. Delta ensam eller bilda ett lag tillsammans med familjen eller dina skyttevänner i föreningen. Välj den ambitionsnivå som passar dig; från lättaste nivån, 500 poäng, till svåraste på 10.000 poäng. Alla skott du rapporterar in i appen omvandlas till poäng. Efter varje träningstillfälle under den aktiva tävlingperioden registrerar du antalet skott du skjutit, dessa omvandlar appen till poäng. Poängen graderas olika beroende på gren/disciplin. Varje förening kan anmäla ett eller flera lag med 1-6 deltagare/lag. Mer detaljerad info finner du här. 
1:a pris elektroniska hörselproppar från 3M Peltor

Chans att vinna priser i vårt vinnarlotteri

Alla skyttar som lyckas uppnå sin målpoäng kvalificerar sig till vårt vinnarlotteri. En nyhet är att vi i denna omgång endast lottar ut inidividuella priser, alltså inga lag/föreningspriser denna gång. I prispotten finns bland annat elektroniska hörselproppar från 3M PELTOR, Presentkort från Karl Olsson Shooting Sports och Scandinavian Safe samt Sverigelotter från Folkspel.


Så skapar du ditt lag
För er som inte har deltagit i tidigare upplagor har vi satt ihop en video med instruktioner för hur man anmäler sig/skapar ett lag. För att vara med behöver du först och främst ladda hem Skyttesportappen och skapa ett konto där.Detta blir den femte upplagan av Kom till skott. Det blir nu första gången sedan premiärupplagan (hösten 2019) som aktiviteten kan genomföras utan restriktioner. Vi hoppas därför det ska locka betydligt fler deltagare än det varit under pandemin. 

Den 11 oktober går startskottet! Är ni laddade?

Skribent: Richard Gardt
E-post: Adressen Gömd
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...