Hoppa till sidans innehåll

Sökes: Ledare till regionala grupper

06 APR 2021 18:44
Nu när krutsäsongen drar igång är det snart dags att börja engagera de regionala utvecklingsgrupperna! För att det ska vara möjligt behöver vi dock er hjälp. Det saknas nämligen ledare i norra och allra södraste Sverige.
  • Skapad: 06 APR 2021 18:44

Vad är de regionala grupperna?
De regionala grupperna finns till för de som vill utvecklas och lära sig mer inom skyttet. Du är beredd att lägga ner tid och energi på din skytteträning, men du anser dig inte tillhöra eliten. Det viktigaste är att du vill utvecklas! När det gäller de regionala grupperna nu i sommar fokuserar de främst på korthåll- och 300m, både sport och nationellt.

Grupperna är indelade i olika geografiska områden, men olika huvudansvariga för varje område. Grupperna bestämmer själva inom sig vad de vill fokusera på och hur de genomför sin verksamhet. Därför kan uppläggen se lite olika ut beroende på vilken regional grupp du tillhör.

Vad behöver jag kunna som ledare?
Som ledare behöver du kunna hålla ihop en grupp och planera aktiviteter.  Du behöver inte sitta inne på expertkunskapen om skytte. Det finns det troligen någon annan som gör och som kan hyras in vid behov. Vilken typ av aktiviteter bestämmer som sagt varje grupp, så gör på det sättet du är bra på!

Hur ansöker jag som skytt till att komma med i de regionala grupperna?
Vi i gevärssektionen kommer försöka få ihop ledare till alla regionala grupper. Om ca 1 vecka kommer en nyhet ut med kontaktuppgifter till ledarna i grupperna som du som skytt kan höra av dig till. 

Är du, eller någon du känner, den person vi söker till att leda en regional grupp i norra respektive allra södraste Sverige? Eller kanske kan du tänka dig hjälpa till på något annat sätt? Hör av sig till Paul Larm på 073 843 44 93 eller Agnes Svedberg på This is a mailto link / 0768 402 492. 

 

 

Skribent: Paul Larm / Agnes Svedberg
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: office@skyttesport.s...